Choir4Hope

Op 6 oktober 2014 is dit bijzondere koor van start gegaan.  Na een intensieve periode van pr in de gehele regio was de start met ruim 130 leden direct een succes.   De combinatie van zingen voor een goed doel en een breed repertoire blijkt een goede formule voor het succes. Het koor zingt een zeer breed repertoire. De leden komen uit de gehele regio van Barneveld en omstreken.  Choir4Hope is onderdeel van de stichting Music4Hope en heeft inmiddels ook de ANBI status.

Het koor is opgericht door een initiatief van dirigent Peter Overduin. Hij heeft eerder in 2011 een goede doelenkoor opgericht onder de naam Inspire2liveChoir. Zie voor meer info www.inspire2livemusic.nl

Het is de bedoeling dat ook het koor Choir4Hope uitsluitend gaat zingen voor goede doelen zoals de kankerbestrijding en Hospices.  Met bekende artiesten zullen er concerten worden gegeven op goede en mooie locaties. Aan het eind van ieder concert zal de cheque van de opbrengst van die avond worden overhandigd aan een vertegenwoordiger van het doel. Zie ook onder concerten voor meer info.

Het koor repeteert 1 x in de 14 dagen  in de Emmaüskerk,  Groen van Prinstererlaan 2 te Barneveld.
Iedereen is van harte welkom! Met name alten en tenoren!

Het koor telt inmiddels rond de 110 leden uit de gehele regio van Barneveld.

Voor meer inlichtingen: mariskakok05@gmail.com   of 0342-462538

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *