Welkom op het nieuwe koor Choir4Hope

 

Logo Choir4Hope

Update:
De eerste repetitie is een feit. Op maandag 6 oktober zijn we officieel gestart. Er waren 129 mensen aanwezig en 82 inschrijvingen. Ontzettend goed sfeertje.  Aan het eind van de avond werd er een speciaal lied gezongen ivm de onderscheiding van Karin en Peter.  De volgende repetitie is op maandag 20 oktober  met de zangcoach Nynke de Jong.

29-9-2014. De informatieavond was een succes. Precies 100 mensen waren aanwezig die allen beloofden terug te komen. Er werd veel informatie verteld en de vragen van aanwezigen beantwoord. Na de pauze werd een eerste stemtest gedaan en de partijen verdeeld. Verder werd er kort gerepeteerd op het lied Glory, glory halleluja en werd dit refrein 4stemmig gezongen als slot.
De volgende repetities zijn op de maandagavonden 6 en 20 oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december.

Informatieavond:
Maandag 29 september in de Immanuëlkerk, Achterdorpstraat 5 te Barneveld. Iedereen is van harte welkom! Aanvang: 20.00 uur!

Start van het koor:
Maandagavond 6 oktober 2014 in de bovengenoemde locatie! Aanvang: 20.00 uur.

NIEUW
Onder de naam Choir4Hope zal er in Barneveld een nieuw koor worden gestart. Dit wordt een bijzonder koor met een bijzondere doelstelling. Dirigent Peter Overduin heeft 3 jaar geleden ook een dergelijk koor opgericht met dezelfde doelstelling en dit koor telt inmiddels ruim 165 leden. Zie voor meer info www.inspire2livemusic.nl Met dit koor is er in 3 jaar tijd ruim 393.000 euro opgehaald voor de kankerbestrijding. Er blijkt toch behoefte te zijn om te zingen en tegelijkertijd iets voor de medemens te betekenen. Er zijn al veel sportevenementen voor goede doelen en er wordt regelmatig een concert voor gegeven, maar dit koor gaat uitsluitend hiervoor zingen.

DOELSTELLING
De doelstelling van dit koor is om voornamelijk te gaan zingen voor de kankerbestrijding, Hospices en aanverwante doelen.

DIRIGENT
Dirigent en oprichter van het koor is Peter Overduin. Hij is tevens dirigent van Vox Vivenda uit Voorthuizen, Jubilate uit Ede en het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam. Peter Overduin heeft zijn sporen in de korenwereld ruimschoots verdiend en zal op 4 oktober 2014 zijn 25jarig dirigentenjubileum vieren. Zie ook www. peter-overduin.nl

Repetities
1 x per 2 weken op maandagavond in de Immanuëlkerk, Achterdorpstraat 5, 3772 CC Barneveld. Er is goede parkeergelegenheid.

Repertoire
De bedoeling is om een breed repertoire te gaan zingen. Geestelijke liederen, negro-spirituals, volksliederen, klassiek, populair en  ook liederen uit een musical. Er worden ongeveer 6 concerten per jaar op goede locaties gegeven. De bekende pianist Jan Vayne zal een van de vaste begeleiders worden op de vleugel.

Wie zoeken wij?
Allereerst mensen die zingen leuk vinden.  Zangervaring is geen vereiste. Daarnaast moeten de leden enthousiast en gemotiveerd zijn voor de doelstelling!! Dat is het meest belangrijke. We hanteren dan ook geen opzegtermijn, want wie niet meer is gemotiveerd moet onmiddellijk stoppen bij dit koor.  Iedereen die zich wel aangesproken voelt bij deze bijzondere doelstelling willen wij van harte uitnodigen! Welkom!

Zangcoach.
Bij voldoende deelname van koorleden zal er 1 x per maand gebruik gemaakt worden van een zangcoach.

Aanmelden of inlichtingen:
karinoverduin@hotmail.com of 06-40090921. ZEGT HET VOORT!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *